inlagd, hemma, inlagd

har vart hemma sen i måndags, då skrev jag ut mig själv efter massvis av tjafs. men det kändes som det var de ända alternativet då. verkligen ingenting hade funkat på avdelningen och då hade jag ändå vart där i 2 veckor.

har haft sms kontakt med min läkare hela veckan, idag hade jag tid där så efter 1 och en halvtimma kom jag därifrån inte ett dugg klokare men lättad över att jag har just den läkare jag har. bestämde att han skulle höra av sig efter att han varit o skällt ut dom på avdelningen lite, och försöka få dom att förstå vad det är för hjälp jag behöver.

väl hemma brast det för mig, sån fruktansvärd ångest över att allt bara gör så ont. hela livet gör bara ontontont. jag satt och grät hejdlöst och just i dom stunderna blir jag rädd, jätterädd. mitt i allt ringer då min läkare upp och talar om att klockan 11 imorgon ska jag befinna mig på avdelningen igen för ett nytt försök. personalen hade erkänt sina misstag och brister.

jag blev ändå så fruktansvärt lättad. jag hade inte orkat en helg hemma utan mat och dryck, min kropp pallar inte mer. min läkares ord "fortsätt smsa så du får ut dig all skit, det tar jag" det var så himla skönt att höra.


orka

är helt slut, ledsen, arg, besviken, frustrerad.
sluta förstör mitt liv, jävla anorexi.

psykbryt

fick just höra dom värsta orden jag fått höra i mitt 18 åriga liv av mamma, fick höra dom sommaren 2010 också. "lever du? Orkar ditt hjärta över natten?". jag blev galen, tjutit i 1 timma o inte vart mig själv för fem öre. brukar liksom inte kasta stolar på personal i vanliga fall..

hemskt, jätte hemskt allting.


fredag den trettonde

det är ett helvete här. jag kommer bli galen inom en snart framtid, jag klarar inte av att sitta inlåst! jag äter och dricker mer hemma än vad jag gör här, behöver inte ens ta min medicin här.. jävla dårhus.

idag har jag inte gått ut från mitt rum, sovit och glott in i väggen hela dagen. livet kan faktiskt inte bli värre. jag visste det innan och har fått det bekräftat igen, på psyk blir man behandlad som en apa i bur.

fuck life.


psyk

hade ett bra samtal med min braiga läkare. men jag hade inget val, han körde upp mig till psykakuten o nu sitter jag här på en avdelning, tills jag får plats på dagvården typ. värdelöst liv. VERKLIGEN.


vägning

vägning idag och det är alltid lika ångestframkallande. -4 kg på två veckor, tyvärr känns det riktigt bra. men vill inte riktigt veta vad min läkare tycker om saken...


hos bff

sovit hos bästis och umgåtts med henne hela veckan, imorn tar jag mig hemåt igen inför en jobbig vecka med flera möten. uppdateringen lär alltså bli bättre när jag är på hemmaplan igen. tjao!


jag ska ju bli smal

gör ont och tänka på vad som ligger i min mage efter dagens intag. egentligen är det alldeles för lite, men jag ska ju bli smal. det gör så ont att förstöra för alla andra, men jag ska ju bli smal. det gör så ont att vakna vrålhungrig om nätterna, men jag ska ju bli smal.

det gör så ont att ta upp alla dom störda grejerna jag tänker varje dag. allt gör så jätte ont och allt bara för att jag ska bli smal. jävla anorexi jävel, varför blev vi ens vänner från första början?

åååååååååååååååååh.

new year

nyårsaftonen igår startade i ett enda kaos, jag hade sådan ångest. allt var hemskt och jag ville inget annat än försvinna. det var förjävligt. tog tag i mig själv och fixade ordning mig för att ta bussen till bästa vännen. vi hade det mysigt och sedan for vi vidare till en annan fin vän och sedan vidare in till stan. nyårskvällen vart faktiskt riktigt bra tillslut även om den inte följde planerna. men så länge jag slapp herr ångest så var allt fint.

idag är en såndär jätte seg dag, typ årets segaste dag. vaknade sent, åt frulle, åt lunch och strax ska jag ut på promenad i slasket...  känner att jag inte bara kan sitta inne. ovanligt.

gott nytt 2012!

RSS 2.0